عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟

خاندوزی: اقتصاد کشور در سه سال اخیر رشد باثبات را تجربه کرد

خاندوزی: اقتصاد کشور در سه سال اخیر رشد باثبات را تجربه کرد وزیر اقتصاد گفت: عملکرد سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ حکایت می‌کند که اقتصاد ایران نرخ رشد اقتصادی باثبات در حوالی عملکرد بلندمدت خود رسیده است. بانک جهانی از عبارت "رشد پایدار و تاب‌آور" برای مسیر حرکت اقتصادی دولت بکار برده و این مسیر را تایید کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۰۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، سیداحسان خاندوزی وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در واکنش به برخی اظهارنظرها در رقابت‌های انتخاباتی بیان کرد: چون در مباحثات انتخاباتی نکاتی درباره عملکرد اقتصادی سال‌های اخیر مطرح شد، لازم دانستم روشنگری دقیقی داشته باشم که واقعیات اقتصادی ایران در سال‌های مورد تحریف قرار نگیرد.

 

وی افزود: در 8 سال پایان دهه 1390 تولید ناخالص داخلی فراز و فرود داشته و پرنوسان و غیرقابل پیش‌بینی بود و در دوره رکود را داشتیم. روند نرخ رشد اقتصادی سالانه کشور در دهه 1390 پرنوسان بود و علیرغم بهبود کوتاه‌مدت در سال‌های 95 و 96، یک اقتصاد شکننده شکل گرفت و نرخ رشد اقتصادی پایین رفت.

 

وزیر اقتصادی گفت: عملکرد سال‌های 1400 تا 1402 حکایت می‌کند که اقتصاد ایران نرخ رشد اقتصادی باثبات در حوالی عملکرد بلندمدت خود رسیده است. بانک جهانی از عبارت "رشد پایدار و تاب‌آور" برای مسیر حرکت اقتصادی دولت بکار برده و این مسیر را تایید کرده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار